Tulumtaş Milli Egemenlik İlkokulu
Tulumtaş Köyü Kurtalan/SİİRT

VİZYON

• Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile bütün velilerimizce gönül rahatlığı ile tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • Karşılaştığı sorunlara çözüm geliştirme insiyatifi alan ve üretici düşünen bireyler yetiştiren, • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen ve özü iyi bireyler yetiştirn bir OKUL olmaktır.

MİSYON

Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı ve iyiliği ilke edinmiş bireyler yetiştirmektir.

Okulumuzun Twitter hesabından takip edebilirsiniz. Adresimiz: @MilliSiirt

08.30-14.10

Servis Bilgisi

İlkokul ve ortaokul öğretmenleri birlikte kiraladıkları servis ile Kurtalan ilçesine git gel yapmaktadır.

24 Km

Tulumtaş Köyü Kurtalan/Siirt

Diğer Hususlar

Öğrenci Sınıf mevcutlarımız son derece ideal. Ortalama öğrenci sayımız sınıflarda on beştir. Dersliklerimiz geniş ve okulumuzun etkileşimli tahta alt yapısı aktiftir. Ayrıca okulumuz derli toplu, temiz, ferah bir eğitim yuvasıdır.